Solusi kemasan sing lestari:Luwih eko & Kurang sampah
首页
公司 邮件 宣传资料(参考小图 )-01
Wadah kemasan utama kanggoperawatan pribadi, kosmetik, wewangian, perawatan kesehatan, wedang & industri panganan
Kanggo rincian liyane,please aran gratis kanggo hubungi kita
ngirim email

lestarisolusi kemasan

  • Daur-ulang
    MATERIAL RECYCLE
    Aluminium utawa PCR 20% paling.Bahan daur ulang luwih akeh, luwih ramah bumi.
  • Ngurangi
    DESIGN REDUCE
    Kurang plastik utawa ora plastik
  • Dinggo maneh
    DESIGN REUSE
    Gunakake luwih saka siji wektu utawa desain digawe kanggo ngisi maneh, nyuda panggunaan
on packaging 2

Fokus 12 tauning kemasan

EBI setya ngembangake solusi kemasan sing lestari kanggo para pelanggan global liwat layanan online konsultan kemasan, umpan balik sing cepet lan solusi profesional.Kita nawakake layanan end-to-end saka desain grafis paket, teknik, pangembangan, pabrik, ngisi lan logistik wadah kemasan utama kanggo perawatan pribadi, kosmetik, wewangian, perawatan kesehatan, industri minuman & panganan.Wadah lan tabung utamane digawe saka aluminium lan plastik, kita mesthi mikir babagan lingkungan kanggo desain lan produksi.

Kanthi kapabilitas manufaktur ing omah, EBI menehi kualitas, layanan tangkas lan keunggulan operasional.

liyane
productgif03

R&Dtim

Kita duwe tim insinyur lan desainer kanthi pengalaman sing sugih ing kemasan.We are unparalleled nalika nerangake packaging inovatif, karo mung idea saka customer.Saliyane spesialisasine ingdesain lan teknik industri,kita uga kurbandesain grafis, brainstorming paket, conto printing 3D kanthi cepet, desain cetakan lan bangunan kanggo paket fisik final.We offer solusi paket sustainable karo materi utamané kanggo aluminium, nanging uga kalebu plastik, kaca, kertas marang panjaluk .operasional keunggulan.

liyane
  • team01
  • team02
  • team03

kitaKlien

  • 1400+
    Klien
  • 123+
    negara-negara
  • 6
    bawana
  • 1.8milyar+
    wadhah
ngirim kita email