aluminumm bottle
awt55
aerosol cans
tech
banner11
fine mist sprayer

babagan kita

EBI khusus nyedhiyakake paket botol sing alus kanggo produk kosmetik Kecantikan, Parfum, minyak esensial, panggunaan saben dina, Promosi Hadiah lan liya-liyane kanthi Rega sing Lumayan.
Pabrik kita liwati inspeksi pabrik ISO lan WCA, kanthi kapasitas produksi luwih saka 1 yuta wulan. EBI Team bisa ndhukung layanan mandhiri saka desain teknis nganti kothak paket kanggo entuk Purchasing Easy.
Suwene 10 taun fokus ing industri lan lakoni konsep sing Nggawe Nilai kanggo Pelanggan lan Karyawan. Digunakake karo "Fragrancenet", "S centbird", "Caron", "Mane" , "Belk" lan liya-liyane.

sinau luwih lengkap

ebi ekoSOLUSI PAKET

Dijual Panas

Enquiry kanggo pricelist

Wiwit didegake, pabrik kita wis ngembangake produk kelas pertama kanthi ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kami wis entuk reputasi apik ing industri lan valuabletrusty ing antarane pelanggan anyar lan lawas ..

kirim saiki

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane

Pabrik Nuduhake Line Automaic tanpa lebu
Dhukungan 1-9 Werna Cetak Offset

Klien Koperasi