Solusi kemasan sing lestari:Luwih eko & Kurang sampah

Sambungake jagad kanthi premiumproduk lan
layanan unggul!

EBI punikasetyakanggo ngembangake solusi kemasan sing lestari kanggo para pelanggan global liwat layanan online konsultan kemasan, umpan balik sing cepet lan solusi profesional.
Kita nawakake layanan end-to-end saka desain grafis paket, teknik, pangembangan, pabrik, ngisi lan logistik wadah kemasan utama kanggo perawatan pribadi, kosmetik, wewangian, perawatan kesehatan, industri minuman & panganan.Wadah lan tabung utamane digawe saka aluminium lan plastik, kita mesthi mikir babagan lingkungan kanggo desain lan produksi.
Kanthi kapabilitas manufaktur ing omah, EBI menehi kualitas, layanan tangkas lan keunggulan operasional.

about_img1
  • Temokake

    Nggoleki kita lan entuk wawasan
  • Desain

    Njelajah ide lan desain grafis
  • Ngembangake

    Rekayasa lan refiningssolusi
  • Nemtokake

    3D sampling lan konsep testing
  • ngasilaken

    Produksi cetakan lan wadah kemasan
  • Isi

    Pilihan formula lan layanan ngisi
  • Ngirim

    Logistik lan operasi
about_img2

Nilai Inti Kita

Our-Core-Values1
Our-Core-Values2
Our-Core-Values3
Our-Core-Values4
about_img3

Kita njupuk langkah cilik kanggo nggayuh tujuan gedhe
——Sustainability

Kapabilitas:

Kemasan & Layanan Perawatan Rumah Tangga & Pribadi

Wewangian & Kosmetik Kemasan & Layanan

Panganan & Wedang Kemasan & Layanan

about_img4

Kelestarian:

Bahan:

Daur ulang materi Saka Aluminium nganti PCR & PLA

Layanan Desain:

Ngurangi desain rasah lan Korek

Aksesoris:

Gunakake maneh karo kabeh aksesoris Sprayer, tutup, tutup, pumps

Layanan tambah nilai: 

Saran Formula lan Bantuan Layanan Isi

about_img5

Pabrik:

EBl ngontrol fasilitas manufaktur SlX lan nduweni syarat audit sing ketat kanggo kabeh vendor.

Iki ngidini kita nyambungake jagad karo kemasan premium lan layanan sing unggul, kita bisa menehi solusi sing lestari kanggo para pelanggan kanthi efektifitas biaya, kemasan sing berkualitas lan efisiensi ing saindenging jagad.