Solusi kemasan sing lestari:Luwih eco & Kurang sampah

warta

  • Rahasia nggunakake kaleng aluminium kanggo aerosol kosmetik

    Rahasia nggunakake kaleng aluminium kanggo aerosol kosmetik

    Produk aerosol tambah akeh mlebu ing kabeh lapisan masyarakat lan urip saben dina amarga gampang digunakake lan aplikasi sing akeh.Ing taun-taun pungkasan, utamane ing industri farmasi lan kosmetik, dheweke wiwit digunakake kanthi akeh.Panggunaan kaleng aluminium kanggo aerosol kosmetik ...
    liyane
  • Kabar - Situs Web Anyar EBI-Situs Web Kemasan Plastik Online!

    Kabar - Situs Web Anyar EBI-Situs Web Kemasan Plastik Online!

    Pelanggan sing dihormati: Kita duwe warta sing nyenengake kanggo sampeyan: Situs web anyar - Situs Web Kemasan Plastik saiki online!https://www.ebipackage.com/ Situs web sing luwih lengkap lan profesional kanggo kemasan plastik.Kita duwe macem-macem kemasan Bersih & Ramah Lingkungan kanggo ...
    liyane
  • Aluminium Canning = Proteksi

    Aluminium Canning = Proteksi

    Debat babagan kemasan lestari asring ora nggatekake peran penting liyane ing kemasan produk - kanggo nglindhungi produk Kemasan aluminium nglindhungi produk kanthi efektif.Bahan kasebut kuwat, awet lan cukup atos kanggo nglindhungi produk sajrone transportasi, nalika ngalangi ...
    liyane
  • Botol cuci sing bisa diganti kanthi tanggal sing bisa diowahi

    Botol cuci sing bisa diganti kanthi tanggal sing bisa diowahi

    R&D EBI nerusake seri ulangan sing bisa diganti.Sawise pangembangan lan peluncuran botol lotion sing bisa diijolake, botol cuci sing bisa diganti uga ana ing kene!Ayo ndeleng apa iku kabeh babagan.Fitur: *Material: Botol aluminium karo casi plastik ...
    liyane
  • Dual 2 in 1 inhaler + botol rol

    Dual 2 in 1 inhaler + botol rol

    Sampeyan bakal ngerti EBI ngembangaken Exclusive Metal dual 2 in 1 Aromatherapy inhaler & botol roller.Punika rawuh versi upgrade.SOROTAN: * Konstruksi anti bocor 100% unik * Rega sing luwih apik * Tampilake proporsi sing cocog kanggo tutup kanthi awak.* Kenthel kualitas slip ing tutup, Gampang kanggo tangan ...
    liyane
  • Seri sing bisa diisi ulang lagi ditindakake

    Seri sing bisa diisi ulang lagi ditindakake

    Dear all, Suwe ora nganyari produk seri isi ulang, kita bali saiki.Dina iki, aku bakal ngenalake botol minyak wangi Zinc Alloy sing bisa diisi ulang * High-End: Casing njaba Zinc Alloy, menehi produk kanthi level dhuwur * Gunakake Silent.Ora preduli sampeyan mbukak utawa corak, kabeh tanpa swara.* Bisa diisi maneh: Tolak ...
    liyane