Solusi kemasan sing lestari:Luwih eko & Kurang sampah

Kabar Perusahaan

  • Memorable EBI 11th anniversary celebration

    Pengetan ulang tahun EBI kaping 11

    Perayaan kita dianakake ing hotel Nanchang Boli.Lan Kita ngajak kabeh supplier paling apik kanggo komplong aluminium ing China kanggo njupuk bagéyan ing partai kita.F...
    liyane
  • Big events in April

    Acara gedhe ing wulan April

    April pancen wulan sing istimewa.Tegang "Maret Expro" wis rampung.Tim kita isih seneng banget kanggo nggayuh tujuan kinerja sadurunge.Pengetan 11 EBI wis teka kanthi tenang, lan perayaan kasebut wis teka.Mung rong dina pungkasan kanggo bukaan resmi.Kabeh...
    liyane
  • 2021, A New Start!

    2021, Wiwitan Anyar!

    2020, Wis cepet banget!Epidemi dadakan, sinau sing kaganggu, kerja lan urip… Wektu kayane dikompres, durung kepenak, lan kita bakal cepet-cepet pamit!Pamit kanggo 2020 Ing 2020, kita arep nglawan angin!Kita usaha keras!Kita duwe panen sing apik!-sales...
    liyane
  • Merry Christmas

    Sugeng Natal

    Sugeng rawuh ing pesta EBI! Kanggo ngrayakake Natal!Kegiatan Natal ngrayakake minangka tradhisi ing EBI.Kita kabeh seneng banget karo festival iki.Iki Natal kaping 11 sing dirayakake bebarengan.Kita seneng bareng karo sampeyan.Wit Natal kita apik banget. Wit kasebut ditutupi karo staf&...
    liyane
  • What’s your sales amount this year? – We achieved 100million RMB.

    Apa jumlah dodolan sampeyan taun iki?- Kita entuk 100 yuta RMB.

    Tanggal 3 Desember 2020 minangka momen bersejarah kanggo EBI!Ing dina iki, kinerja kita ngluwihi ambang 100 yuta RMB!!Mitra EBI pancen kerja keras !!Ing pengaruh wabah kasebut, kita langsung nyetel arah, ngganti strategi, Lan kanthi ...
    liyane
  • How does our customer say?

    Kepiye pelanggan kita ngomong?

    Kepiye pelanggan kita ngomong?Akhir-akhir iki, kita entuk sawetara surat pujian saka para pelanggan babagan dhukungan apik sing dipikolehi saka EBI.Iki minangka pakurmatan gedhe kanggo kita bisa nglayani kabeh pelanggan.Kawula badhe ngaturaken isi serat punika dhateng panjenengan, mangga waca serat ing ngandhap punika.Salah sawijining adat reguler ...
    liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2