Solusi kemasan sing lestari:Luwih eko & Kurang sampah
RD1

Kita duwetim insinyur lan desainerkaro pengalaman sugih
ing industri kemasan.Tim R&D lan Sales kita nemokakesolusi end-to-endkanggo nggayuh tujuan sampeyan.

Njelajah ldeas

We are unparalleled nalika nerangake packaging inovatif, karo mung idea saka customer.Customers bisa milih saka packaging ana utawa bisa karo kita kanggo nggawe desain rampung adat.Utawa mung menehi katrangan babagan ide lan tujuan kanggo kemasan sing dikarepake, sampeyan bisa entuk desain ing dina sing padha kanthi umpan balik sing cepet.

RD13
RD9
RD2
RD8

Solusi Pemurnian

Ing fase iki, insinyur kita bakal ngupayakake ide sampeyan supaya luwih terstruktur kanthi desain mekanik dening Pro-e utawa Solidworks. Pangembangan terus kanthi permukaan 3D sing luwih apik lan pemodelan padhet, lan banjur pindhah menyang model prototipe lan gambar konsep teknis.R&D kita bisa nggawe desain sing cocog karo panggunaan konsumen lan daya tarik kanggo panyuwunan merek sampeyan.

RD14

Konsep Testing:

Sawise desain kita dikonfirmasi, tim R&D kita bakal mbantu sampeyan ngesyahke konsep kasebut.Kita bisa entuk sampling cepet 3D sajrone seminggu, banjur simulasi kinerja, tes kompatibilitas minangka bagean penting ing fase iki.Lan kita bakal terus nambah desain nganti tekan target sampeyan.

Gedung Mold

Yen desain sampeyan kudu nggawe cetakan anyar, insinyur kita uga bisa mbantu para pelanggan nggawe desain cetakan.Sawise konsep divalidasi, kita bisa miwiti bangunan cetakan lan testing sadurunge produksi massal. Lan kita isih bisa aptimize konsep sadurunge mauld Rampung.

RD3
RD3
1642473367
RD5
RD6
RD7

Insinyur Struktur

Pengalaman sing sugih ing industri kemasan, kenal karo kabeh jinis proses teknologi kayata ekstrusi dampak, stamping logam, injeksi plastik lan liya-liyane.Menowo karo kabeh jinis proses perawatan lumahing kayata anodizing, lukisan, laser etching lan ing.

RD15

Desainer Estetika

Pengalaman sing sugih ing kemasan merek, penilaian estetika sing luar biasa.Menowo karo tren kanggo kemasan ing macem-macem pasar.

KASUS DESIGN TERBARU

2
7
1642474763
RD17
RD18
1642477478